Eveniment

Directorii juridici: Este important ca echiparea liderilor de business să se facă cu competenţe juridice. Experţii în drept de business din privat trebuie consultaţi în elaborarea legilor

Videoconferinţa Reff & Asociaţii - Deloitte Legal – ZF Ce înseamnă a fi avocat de business, dar şi director juridic într-o companie mare şi cum a evoluat această profesie în ultimii 15 ani?

Directorii juridici: Este important ca echiparea...

Autor: Răzvan Botea

20.12.2021, 16:45 93

Directorii juridici ai unora dintre cele mai mari companii cu prezenţă în România, care au participat la evenimentul Reff & Asociaţii - Deloitte Legal – ZF „Ce înseamnă a fi avocat de business, dar şi director juridic într-o companie mare şi cum a evoluat această profesie în ultimii 15 ani?“, au spus că liderii de organizaţii trebuie să aibă competenţe juridice, iar specialiştii în drept de business ar trebui consultaţi pentru elaborarea legilor.

„Indiferent că vorbim de expansiune teritorială sau alte dezvoltări ale unei companii, este important ca echiparea liderilor unor organizaţii să fie făcută cu competenţe juridice. Această echipare dictează dimensiunea unei expansiuni şi ritmul acestui proces“, a spus, în cadrul evenimentului, Cristian Stroe, legal manager IKEA South East Europe, Grupul IKEA. Livia Dumitrescu, general counsel şi chief compliance officer la Telekom Romania Communications, a vorbit, în cadrul evenimentului, despre aportul pe care ar trebui să îl aducă un expert privat în drept de business procesului de elaborare a legislaţiei relevante.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO