Eveniment

Directorul de operaţiuni al Credit Europe Bank Braşov rămâne în arest

Directorul de operaţiuni al Credit Europe Bank rămâne în arest
16.08.2010, 13:38 151

Directorul de operaţiuni al Credit Europe Bank Braşov, OtiliaNegrilă, acuzată că şi-a însuşi bani din conturile mai multorclienţi ai băncii fără ştiinţa acestora, rămâne în arest, după ceCurtea de Apel Braşov a respins, luni, recursul formulat de aceastala măsura arestării preventive, scrie Mediafax.

Potrivit deciziei Curţii de Apel Braşov, Otilia Negrilă varămâne în arest până în 10 septembrie, când îi expiră mandatul dearestare preventivă.

Tribunalul Braşov a emis, în 13 august, mandat de arestarepreventivă pentru 29 de zile pe numele Otiliei Negrilă, iar aceastaa făcut recurs la decizia magistraţilor.

Otilia Argentina Negrilă este acuzată de acces neautorizatîntr-un sistem informatic, fraudă informatică, fals în înscrisurisub semnătură privată, înşelăciune şi delapidare, cazul său fiindinstrumentat de procurorii Direcţiei de Investigare aInfracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT)Braşov. Citiţi mai mult pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO