Eveniment

DN 1A, blocat în zona la Cheia, în urma unei ploi torenţiale

DN 1A, blocat în zona la Cheia, în urma unei ploi...

Autor: Laura Petrescu

23.07.2017, 15:59 106

Potrivit Poliţiei Prahova, la ora transmiterii acestei ştiri, DN 1A, între Măneciu şi Cheia, traficul este blocat, pe drum fiind aluviuni şi copaci căzuţi, în mai multe zone.

“Sunt mai multe apeluri primite. A plouat, a căzut grindină şi a bătut vântul puternic, iar traficul este restricţionat. Echipajele sunt pe drum. Sunt aluviuni aduse şi pomi căzuţi pe carosabil”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu.

Potrivit acestuia, drumul este blocat pe aproximativ 200 de metri de aluviuni, cu pietre şi crengi, pe alocuri până la doi metri înălţime.

”Blocajul este de duratăn dar nimeni nu a fost rănit", a spus Popescu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Adrian Radu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii intervin la Cheia, unde pe o porţiune de 50 de metri DN 1 A este blocat de aluviuni.

”Avem un echipaj cu cinci subofiţeri care a ajuns la locul blocat. La 5, 6 kilometri ieşirea din Măneciu spre Cheia, aluviunile curse de pe versanţi blochează drumul pe o porţiune de 50 de metri”, a declarat Radu.

La rândul său, primarul din Măneciu, Vasile Cordoş, declară că un TIR este blocat de aluviunile venite de pe versanţi. Un utilaj al Primăriei intervine, edilul declarând că " apa a făcut ravagii".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO