Eveniment

Dolce Sport devine Telekom Sport

Dolce Sport devine Telekom Sport

Autor: Corina Zamfir

12.09.2017, 15:42 6761

Telekom Sport este noul brand sub care Telekom le va aduce celor 1,5 milioane de abonaţi evenimente sportive precum meciurile din UEFA Champions League, Liga 1 şi din La Liga, partidele transmise în exclusivitate din Premier League, de cele din Cupa Angliei, Germaniei şi Franţei, dar şi competiţii precum Formula 1 sau Porche Supercup.

“Atât exclusivităţile de conţinut sportiv, cât şi ofertele comerciale Telekom nou lansate în acest an sub conceptul #Netliberare, ne poziţionează în acest moment ca unul dintre cei mai importanţi jucători de pe această piaţă. Telekom Sport va însuma numele, dar şi valorile unui brand puternic la nivel local şi internaţional. Clienţii noştri vor recunoaşte şi se vor identifica mai uşor cu tot ceea ce înseamnă Telekom în casele lor, dar şi în alte contexte şi spaţii, oricând, flexibilitatea pachetelor noastre oferindu-le aceste opţiuni şi beneficii ", a declarat Miroslav Majoros, CEO grupul de companii Telekom Romania.

În 2016, televiziunea de sport a Telekom a fost singura televiziune din România care a transmis toate cele 51 de meciuri de fotbal din cadrul Campionatului European, inclusiv meciurile Naţionalei.

„Telekom Sport se va concentra pe conţinut care să ofere fanilor sportului emoţiile competiţiilor premium. Căutăm să oferim în continuare cât mai multe ore de live-uri ale sportului de calitate, susţinute de demersuri editoriale pe măsură. Ne dorim simplificarea comunicării legate de conţinutul sportiv şi o asociere cât mai pregnantă cu brandul Telekom şi, astfel, întărirea diferenţiatorului ofertei Telekom pe piaţa din România. Printr-o ofertă comercială foarte atractivă, bazată pe conţinut multimedia de calitate, suntem încrezători că ne vom menţine promisiunile faţă de clienţi, prin prezentarea unor programe de calitate şi transmisiuni în exclusivitate de la competiţii de prestigiu”, explică Vlad Enăchescu, Director General Telekom Sport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO