Eveniment

Dolj: Peste 10.000 de persoane din şapte localităţi, fără curent electric din cauza viscolului

Dolj: Peste 10.000 de persoane din şapte localităţi,...

Autor: Departamentul Corespondenti

17.01.2016, 11:54 104

Potrivit unei informări a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Oltenia, la ora 10.00, peste 10.000 de abonaţi ai CEZ Distribuţie nu au curent electric, din cauza unei avarii apărute la reţeaua de distribuţie a electricităţii.

Astfel, sunt afectate persoanele din localităţile Rast, Dăbuleni, Călăraşi, Măceşu de Sus, Preajba de Pădure, Brabova sat Veleni şi Botoşesti Paia.

De asemenea, trei echipaje ale ISU Oltenia intervin în municipiul Craiova pentru îndepărtarea mai multor copaci căzuţi pe străzi în timpul nopţii, din cauza vântului puternic.

În Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova, Buzău, Giurgiu, Ialomiţa, Călăraşi, Brăila, Vrancea, Galaţi, Tulcea şi Constanţa, avertizate cu cod portocaliu, vântul depăşeşte la rafală viteze de 70-80 de kilometri pe oră, zăpada este troienită şi vizibilitatea este redusă sub 50 de metri.

Sub avertizare cod galben sunt judeţele Vaslui, Bacău, Covasna, Braşov, Dâmboviţa, Teleorman, Argeş, Vâlcea, Olt, Dolj, Giurgiu şi Mehedinţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO