Eveniment

Domeniul IT, HR-ul şi serviciile de suport pentru clienţi vor recruta cel mai mult în anul 2022. „Pentru al patrulea an consecutiv, pe prima poziţie se clasează domeniul IT Software. O noutate a acestui an este domeniul HR, care se află pe locul al doilea în topul domeniilor, pe când în 2021 s-a clasat pe poziţia a şasea.“

O noutate a acestui an este domeniul HR, care se află pe locul al doilea în topul domeniilor, pe când în 2021 s-a clasat pe poziţia a şasea.

O noutate a acestui an este domeniul HR, care se află pe locul al doilea în topul domeniilor, pe când în 2021 s-a clasat pe poziţia a şasea.

Autor: Ramona Cornea

13.02.2022, 12:39 578

Domeniile în care se vor face cele mai mul­te angajări în anul 2022 sunt IT Soft­ware, HR şi customer support, con­form răspunsurilor date de anga­jatorii care au participat la raportul Hipo.ro „Piaţa forţei de muncă în 2022“.

„Pentru al patrulea an consecutiv, pe prima poziţie se clasează domeniul IT Software. O noutate a acestui an este domeniul HR, care se află pe locul al doilea în topul domeniilor, pe când în 2021 s-a clasat pe poziţia a şasea“, scrie raportul citat.  Pe următoarele poziţii în top sunt domeniile de vânzări (menţionate în 27,5% dintre răspunsuri), achiziţii (22,7%) şi IT Hardware (20,6%).

În ceea ce priveşte abilităţile soft urmărite de angajatori, pe primul loc în preferinţele angajatorilor se află flexibilitatea (cu 59,9% dintre răspunsuri), urmată de productivitate şi eficienţă (35,9%) şi de capacitatea de învăţare continuă (27,8%).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO