Eveniment

Două tiruri s-au ciocnit frontal pe DN6, provocând un incendiu. O persoană a murit carbonizată

Două tiruri s-au ciocnit frontal pe DN6, provocând un incendiu. O persoană a murit carbonizată

Autor: Oana Mitu

24.04.2012, 17:13 208

Accidentul produs, marţi după-amiază, pe Drumul Naţional 6, între Drobeta Turnu Severin şi Craiova, unde două tiruri s-au ciocnit frontal, a fost urmat de un incendiu puternic, în urma căruia autotrenurile au ars complet, iar o persoană a murit carbonizată.

În urma impactului a avut loc o explozie urmată de un incendiu, cele două tir-uri fiind cuprinse de flăcări şi arzând complet.

Incendiul este deosebit de puternic, existând pericolul să se extindă la pădurea din apropierea DN 6. Totodată, focul a afectat şi liniile electrice de la calea ferată aflată în apropierea şoselei.

Pentru stingerea incendiului intervin mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.

În urma accidentului, şoferul unuia dintre tir-uri şi-a pierdut viaţa, fiind scos carbonizat din maşină. De asemenea, celălalt şofer a fost rănit, fiind transportat la spital cu o ambulanţă.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri, cozile de maşini întinzându-se pe o distanţă de aproximativ un kilometru.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16.15, când două tir-uri care circulau din sens opus s-au lovit frontal, după ce unul dintre autovehicule a pătruns pe contrasens.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO