Eveniment

Două victime inconştiente, intubate şi alte două conştiente, la spitale după accidentul din Capitală

Două victime inconştiente, intubate şi alte două...

Autor: Firuta Flutur, Mediafax

11.03.2018, 22:17 14998

Două victime inconştiente, intubate, iar alte două victime conştiente, cu politraumatisme, au fost transportate la spitalele Floreasca şi Elias din Capitală, în urma accidentului grav produs în nordul Capitalei, în care au fost implicate trei maşini. 

Accidentul s-a produs, duminică seară, la intersecţia dintre Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti cu Strada Oaspeţilor, fiind implicate trei autoturisme.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că în accident au fost implicate cinci persoane, dintre care patru erau încarcerate la momentul sosirii echipajelor de intervenţie.

Dintre cele patru persoane încarcerate, trei erau inconştiente. Ulterior, ISU Bucureşti a precizat că cele patru persoane încarcerate au fost scoase din maşini, două femei fiind transportate la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, iar o altă femeie şi un bărbat fiind duşi la Spitalul Elias.

Bilanţul final al accidentului arată că două victime inconştiente, intubate, iar alte două victime conştiente, cu politraumatisme, au fost transportate la spitale pentru îngrijiri medicale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO