Eveniment

Dragnea crede că Iohannis nu va mai câştiga alegerile prezidenţiale. Declaraţie fulger de la şeful PSD, despre preşedinte: Un mincinos etalon. Îl avem încă vreo câteva luni la Cotroceni

Dragnea crede că Iohannis nu va mai câştiga alegerile...

Autor: Catalina Iordache

15.03.2019, 16:39 529

Liviu Dragnea a declarat, vineri, după ce Klaus Ioahnnis a promulgat Legea bugetului de stat pe 2019 şi a criticat guvernarea PSD-ALDE, că şeful statului „este un mincinos etalon”, iar prin criticile sale panichează pensionarii, precizând că va mai fi doar pentru câteva luni la Cotroceni.

„Iohannis este un mincinos etalon. Sunt puţini oameni în lume care mint cum minte acest om. Ceea ce a făcut astăzi este a treia încercare de a introduce panică în rândul pensionarilor. Am înţeles că stă cu programul nostru (de guvernare - n.r.) sub pernă. Nu ştiu dacă îl citeşte sau i-l dictează cineva înainte să doarmă. La pagina 28 se spune foarte clar că în 2019 punctul de pensie va ajunge la 1.265 şi va ajunge în septembrie, aşa cum este programat”, a declarat Liviu Dragnea, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Dâmboviţa.

„Noi nu am spus că vom mări pensiile de la 1 ianuarie şi tot ce am spus în programul de guvernare în domeniul pensiilor este respectat. În OUG 114, despre care vorbeşte, dar pe care sigur nu a citit-o, este trecut şi fondul de dezvoltare la care se adresează comunităţile locale în valoare de 10 mii de euro, care va fi încă o sursă financiară în plus pentru dezvoltarea comunităţilor locale.Îl avem încă vreo câteva luni la Cotroceni. De acolo blochează tot ce poate, dar ne-am obişnuit”, a completat liderul PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2019, anterior atacând PSD pentru că nu a făcut vreo modificare la legea transmisă pentru reexaminare Parlamentului. De asemenea, şeful statului a criticat şi OUG 114 din domeniul fiscal şi faptul că punctul de pensie nu a fost mărit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO