Eveniment

Dragnea, despre prezidenţiabil: Analiza ar trebui între Firea şi Tăriceanu

Dragnea, despre prezidenţiabil: Analiza ar trebui între...

Autor: Petriana Condrut

26.05.2019, 21:20 2427

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică faptul că PSD trebuie să îşi desemneze un potenţial candidat la prezidenţiale şi trebuie făcută analiza dacă de la PSD sau ALDE va fi candidatul, mergând pe variantele Gabriela Firea şi Călin Popescu Tăriceanu.

"Eu nu am spus niciodată că vreau să candidez la funcţia de preşedinte al României. Mi-au cerut-o în ţară şi mulţi colegi. Cu totul întâmplător la mine termenele sunt programate în funcţie de evenimentele politice. Cred că în curând PSD trebuie să îşi desemneze un potenţial candidat. Am înţeles că ALDE îşi susţine pe domnul Tăriceanu şi trebuie făcută o analiză care candidat are cele mai mari şanse să scape de Iohannis de la Cotroceni", a declarat Liviu Dragnea.

Acesta a nominalizat şi doi posibili prezidenţiabili.

"Cred că analiza trebuie făcută între Gabriela Firea şi Călin Popescu Tăriceanu. Nu ştiu dacă mai vrea, având în vedere prin ce a trecut. O să solicit în a doua parte a lunii iunie să fie un Cogres pentru a se stabili candidatul", a mai spus Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO