Eveniment

Dragnea: Grindeanu a fost din greşeală în Comisia SRI, din întâmplare a fost un an jumătate

Dragnea: Grindeanu a fost din greşeală în Comisia SRI,...

Autor: Liviu Dadacus

28.12.2016, 21:35 177

''Am văzut, mi-a zis cineva că a apărut pe un site care până ieri o asasina pe Sevil cu tot felul de acuzaţii, acum spune că am făcut eu nu ştiu ce deal cu SRI. Sorin Grindeanu nu are nicio legătură cu SRI'', a spus Dragnea.

Atunci când un jurnalist l-a întrebat despre faptul că Grindeanu a fost membru în Comisia SRI, liderul PSD a replicat: ''Şi asta ce înseamnă? Că acolo sunt securişti? A fost din greşeală acolo, din întâmplare a fost un an jumate, după care a plecat. Deci ca să ne lămurim: Sorin Grindeanu nu are nicio legătură cu SRI. Nu am nicio problemă cu acel serviciu, dar cei care ajung în Comisie nu sunt acoperiţi. Trebuie să înţelegeţi. Sau nu toţi. O să primiţi şi CV-ul''.

Premierul propus de PSD-ALDE, Sorin Grindeanu, a absolvit în anul 2013 un program postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională în domeniul Ştiinţe Militare, Informaţii şi Ordine Publică – Academia Naţională de Informaţii. Informaţia apare în cv-ul făcut public atunci când a fost membru al Guvernului, nu şi în cel de pe site-ul Camerei Deputaţilor, Grindeanu devenind parlamentar la sfârşitul anului 2012. De altfel, Grindeanu a făcut parte din Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI în perioada februarie 2013 - decembrie 2014.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO