Eveniment

După ”dezertările” din PSD, urmează alipirea la PNL. Un fost deputat PSD anunţă că va activa în grupul parlamentar al PNL

După ”dezertările” din PSD, urmează alipirea la...

Autor: Departamentul Politic

04.06.2019, 08:04 1186

Fostul social-democrat Alexandru Andrei a anunţat, pe Facebook, că va activa în cadrul grupului deputaţilor PNL. Acesta a afirmat că acţiunea sa nu a fost o mişcare în urma unor „calcule politicianiste” şi a precizat că nu este un oportunist.

„Din respect faţă de giurgiuveni vreau să anunţ public că începând de astăzi (luni - n.r.), 3 iunie, voi activa ca deputat al grupului parlamentar al Partidului Naţional Liberal. Nu am făcut această mişcare politică în urma unor calcule politicianiste, nu sunt un oportunist. Sunt un politician vertical, mi-am dat demisia din PSD de acum câteva luni pentru că mi-am dat seama de atunci că linia măsurilor adoptate de partid nu mai coincide cu mandatul care mi-a fost încredinţat de giurgiuveni, prin votul lor, din 2016”, a scris Alexandru Andrei, într-o postare pe contul de Facebook.

Deputatul a adăugat că rezultatul alegerilor europarlamentare l-au convins de faptul că PNL are, în prezent, cea mai bună echipă şi este singurul partid care poate bate PSD.

„Şi rezultatul alegerilor din data de 26 mai, voturile majorităţii românilor, mi-au arătat că am avut dreptate. PNL are în acest moment cea mai bună echipă şi eu mă alătur celor care au soluţii reale şi viabile pentru români, pentru România! Totodată, rezultatul obţinut de PNL îmi dovedeşte că este singurul partid care poate bate PSD, acelaşi PSD care a făcut din judeţul Giurgiu propria feudă, ca şi cum, noi restul, nu avem niciun cuvânt de spus. Le vom dovedi că nu este aşa! Giurgiul nu este feuda PSD-ului, a lui Bădălău sau a oricărui alt politician! Este al cetăţenilor! Vă mulţumesc pentru sprijinul acordat, pentru încrederea voastră. Vă invit să îmi fiţi alături şi pe viitor! Împreună punem Giurgiul în primul rând, România în primul rând!”, a conchis Andrei.

La începutul lunii februarie, Alexandru Andrei a anunţat că demisionează din PSD. El a activat în această perioadă ca deputat independent. Andrei a fost ales pe listele PSD la alegerile parlamentare din 2016, fiind deputat de Giurgiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO