Eveniment

Ecoturismul, turismul la scară mică prin gastronomie, agricultură, are toate şansele de dezvoltare

Videoconferinţa ZF & BRD – „Finanţarea agriculturii, blocstart: încotro se îndreaptă investiţiile?”

Luiza Burnea-Ţigău, fondatoarea Punctului Gastronomic Local Burnea-Ţigău

Luiza Burnea-Ţigău, fondatoarea Punctului Gastronomic Local Burnea-Ţigău

Autor: Ramona Cornea

11.11.2022, 19:00 124

„Nu trebuie să ai mult, dacă ai plecat de la două vaci şi, dacă statul român te ajută cu puţin, poţi face multe lucruri. Eu am doar 11 capete, viţei, vaci, porci, găini. Nu am luat nicio finanţare europeană, luăm o mică subvenţie pentru vaci.”

Ecoturismul, turismul la scară mică prin gastronomie, agricultură, are toate şansele de dezvoltare, afirmă Luiza Burnea-Ţigău, fondatoarea Punctului Gastronomic Local Burnea-Ţigău din  comuna Dâmbovicioara, judeţul Argeş.

„Ecoturismul, turismul la scară mică prin gastronomie, agricultură, are toate şansele de dezvoltare. Eu aşa zic, trebuie să aibă toate şansele de dezvoltare. Nu trebuie să ai mult, dacă ai plecat de la două vaci şi, dacă statul român te ajută cu puţin, poţi face multe lucruri. Oamenilor le este încă teamă să intre într-o afacere mică. Eu am doar 11 capete, viţei, vaci, porci, găini. Nu am luat nicio finanţare europeană, luăm o mică subvenţie pentru vaci”, a spus Luiza Burnea-Ţigău în cadrul videocon­ferinţei ZF & BRD – „Finanţarea agriculturii, bloc-start: încotro se îndreaptă investiţiile?”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO