Eveniment

Ediţie specială ZF: Filmul demisiei lui Boc. Tabloul economic e clar, dar ecuaţia politică mai greu de rezolvat

Ediţie specială ZF: Filmul demisiei lui Boc. Tabloul economic e clar, dar ecuaţia politică mai greu de rezolvat
06.02.2012, 22:13 562

Citiţi marti în ZF patru pagini speciale în care este analizat mandatul celor două guverne conduse de premierul Emil Boc care şi-a depus luni demisia. De unde a preluat Boc România şi unde o lasă, ce a promis şi cât a realizat, ce a făcut bine şi ce a făcut prost în modul în care a gestionat economia în ultimii trei ani.

ZF vă prezintă filmul unei demisii previzibile, care nu a aşteptat decât încheierea misunii FMI/UE pentru a fi oficializată, cu toate reacţiile şi comentariile pe care le-a generat.

Cum priveşte mediul de business gestul lui Boc, cum îi caracterizează prestaţia ca premier şi ce aşteptări are de la noua echipă care se va instala la Palatul Victoria. Cum a fost interpretată în presa străină plecarea guvernului de la Bucureşti şi cum se vede situaţia României prin ochii pieţelor externe.

Care sunt punctele cele mai sensibile ale guvernării şi care au nevoie rapidă de o schimbare de abordare. Ce se poate face până la alegeri şi cât de realistă este varianta unui premier neangajat politic.

ZF face bilanţul economic al guvernării Boc şi pune la cap elementele unei ecuaţii politice greu de rezolvat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO