Eveniment

Ediţie Specială ZF Live. Târgul Angajatorilor de Top. 130 de companii şi 6.000 de joburi şi-au căutat candidaţii la prima ediţie a Târgului Angajatorilor de Top de anul acesta. Angajatorii se uită spre sectoarele din IT, vânzări şi resurse umane

Autor: Alexandra Cepăreanu

08.04.2019, 12:00 349

Dragoş Gheban, managing partner, Catalyst Solutions: Sunt multe companii care au ca obiectiv să recruteze peste 100 de persoane. Dacă le găsesc, le recrutează.

Studenţii, masteranzii sau persoanele cu experienţă în domenii precum HR (resurse umane), departa­mentul de vânzări sau IT sunt principalii candidaţi căutaţi de cele 130 de companii prezente în cadrul Târgului Angajatori de Top. 

„Sunt 130 de angajatori mari care participă la eveniment. Noi am estimat undeva la 6.000 de joburi. Comparativ cu anul trecut, sunt câteva domenii care au crescut foarte mult, precum resursele umane, departamentul de vânzări şi IT-ul“, a spus Dragoş Gherban, managing partner în cadrul companiei de consultanţă în resurse umane Catalyst Solutions. El a fost unul dintre invitaţii ediţiei speciale a ZF Live, organizată vineri în cadrul târgului de joburi Angajatori de Top din Bucureşti.

Dezvoltarea departamentelor de resurse umane se datorează companiilor care au centrul de resurse umane în România, centre prin care deservesc mai multe pieţe, dar şi companiilor care doar s-au dezvoltat şi au nevoie să îşi majoreze numărul de persoane care ocupă această funcţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO