Eveniment

Emirates, una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, continuă să zboare în Rusia

Emirates, una dintre cele mai mari companii aeriene din...

Autor: Laura Buciu

29.03.2022, 12:45 39

Emirates, una dintre cele mai mari companii aeriene din lume şi una din cele două companii aeriene de stat din Emiratele Arabe Unite va continua să zboare în Rusia până când proprietarii săi vor spune altceva, a declarat preşedintele Tim Clark.

„Atâta timp cât statul, proprietarul nostru, ne cere să zburăm acolo, vom continua să o facem”, a spus preşedintele companiei Emirates, Tim Clar, potrivit Sky News.

„Există o mulţime de motive pentru care zburăm, transportăm bunuri umanitare în cala noastră. Avem ONG-uri care călătoresc în şi din Rusia. Avem comunitatea diplomatică care intră şi iese din Rusia... aşa că tot ceea ce facem este să fim un facilitator, fără să luăm o poziţie politică în această privinţă pentru moment”, a mai spus Clark.

Emirates este una dintre cele două companii aeriene de stat din Emiratele Arabe Unite.

Cele mai multe companii aeriene occidentale şi-au întrerupt operaţiunile de survolare şi intrare în Rusia din cauza invaziei Federaţiei Ruse în Ucraina, în 24 februarie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO