Eveniment

Este oficial: Premierul României Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Este oficial: Premierul României Ludovic Orban a primit...

Autor: Laura Buciu, Mediafax

05.10.2020, 17:11 1199

Premierul Ludovic Orban a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Orban s-a testat după ce a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv.

Rezultatul testului pentru noul coronavirus (COVID-19) în cazul prim-ministrului Ludovic Orban este negativ, au anunţat, luni, reprezentanţii Guvernului.

Aceştia menţionează că Orban s-a testat la cerere, preventiv, el nefiind încadrat într-o definiţie de caz, întrucât nu este considerat contact direct al unei persoane diagnosticate pozitiv.

Totuşi, din motive de precauţie, Ludovic Orban rămâne în carantină până joi, 8 octombrie, de unde îşi va exercita atribuţiile funcţiei de prim-ministru şi îşi va desfăşura activitatea fără interacţiune fizică cu alte persoane.

În cursul zilei de joi premierul va efectua un nou test, la distanţă de 10 zile de la prezenţa în platoul TV în care s-a aflat o persoană care, în cursul zilei de duminică, a fost confirmată pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO