Eveniment

Este oficial: Se redeschide Biserica Neagră din Braşov. Care sunt regulile după care poate fi vizitată

Este oficial: Se redeschide Biserica Neagră din Braşov....

Autor: Andreea Tobias

14.05.2020, 14:02 375

Biserica Neagră din Braşov, monument emblematic pentru România, se redeschide sâmbătă. Vizitatorii pot cumpăra măşti odată cu biletul de intrare. Renumitele recitaluri de orgă se vor relua în următoarele săptămâni.

Biserica Neagră este un monument emblematic pentru România, care oferă încă multe frumuseţi de descoperit, chiar şi braşovenilor autohtoni.

Începând cu data de 16 mai, după lungi săptămâni de carantină, aceasta îi întâmpină pe vizitatori „cu splendoarea ei, istorie autentică, poveşti despre cetatea veche de sub Tâmpa, dar şi cu un patrimoniu de rang internaţional, care vă face să vă simţiţi purtaţi în ţări îndepărtate. Pe parcursul următoarelor săptămâni, în măsura în care condiţiile generale o vor permite, se vor relua şi renumitele recitaluri de orgă”, potrivit reprezentanţilor Bisericii Evanghelice C. A. din România - Parohia Braşov.

Vizitatorii sunt rugaţi să ajute la împiedicarea răspândirii virusului prin respectarea regulilor cunoscute de igienă şi distanţare.

Astfel, cei care nu au mască de protecţie vor putea cumpăra una odată cu biletul de intrare.

Monumentul va putea fi vizitat în zilele de marţi până sâmbătă, între orele 10.00 şi 19.00, iar în zilele de duminică şi luni, între orele 12.00 şi 19.00.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO