Eveniment

Evaluarea Naţională este gata să înceapă. Monica Anisie: S-au luat toate măsurile. Toate centrele de examen sunt pregătite

Evaluarea Naţională este gata să înceapă. Monica...

Autor: Otilia Serescu

15.06.2020, 08:41 46

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a spus, luni, că toate centrele de examen sunt pregătite, fiind luate toate măsurile de siguranţă pentru buna desfăşurare a examinării. Ea nu a putut face precizări legate de gradul de dificultate al subiectelor la Limba Română.

„Toate centrele de examen sunt pregătite de către fiecare conducător de unitate. S-au luat toate măsurile de siguranţă”, a spus Monica Anisie, luni dimineaţa, la Digi 24.

Referitor la gradul de dificultate al subiectelor de la proba de Limbă şi literatură română, ministrul Educaţiei a spus: „Nu putem spune acum despre gradul de dificultate, putem spune doar faptul că anul acesta din programa pentru examen au fost eliminate conţinuturile de pe semestrul al II-lea din clasa a VIII-a sau a XII-a“.

Luni începe proba de Limba şi literatura Română, din cadrul Evaluării Naţionale.

Accesul în centrul de examen s-a făcut până la ora 8:30.

Şcolile au întocmit grafice, astfel încât să nu existe aglomeraţii la porţile şcolilor, ale centrelor de examen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO