Eveniment

Executivi de top din toate domeniile de activitate au venit aseară la Gala ZF 2012, în care au fost premiate cele mai valoroase companii din România

La Gala ZF au participar câteva sute de oameni de afaceri din mediul local de business
22.11.2012, 12:22 760

Ziarul Financiar a premiat aseară cele mai valoroase companii din România în cadrul Galei ZF 2012, cel mai important eveniment de business al anului. În cadrul galei, a fost lansată cea de-a şaptea ediţie a anuarului “Topul celor mai valoroase companii din România”, realizat în parteneriat cu casa de investiţii Capital Partners.

Evenimentul a debutat cu o dezbatere în cadrul căreia Cristian Hostiuc, directorul editorial al ZF şi Sorin Pîslaru, redactorul- şef al ZF, alături de invitaţii lor - Mişu Negriţoiu, Preşedinte ING Bank România şi Doru Lionăchescu, Partener principal CAPITAL PARTNERS, au făcut retrospectiva economiei româneşti din ultimii 14 ani.

În cadrul Galei au fost lansate şi cărţile "Toţi suntem datori cu un faliment" şi "PIB-ul fără ţară", cărţi ce reunesc opiniile publicate în ultimii şase ani în Ziarul Financiar de către Cristian Hostiuc - Director editorial, respectiv Sorin Pîslaru - Redactor şef.

La eveniment au participat executivi de top din mediul local de business, printre care s-au aflat Jean Francois-Fallacher (CEO al Orange), Philippe Lhotte (preşedintele BRD), Sergiu Manea (vicepreşedinte al BCR), Dan Şucu (proprietarul Mobexpert) sau Dan Pascariu (preşedinte al consiliului de supraveghere al UniCredit Ţiriac Bank).

 

Premianţii Galei ZF 2012 sunt:

Locul I: OMV Petrom
Locul II: Romgaz
Locul III: Orange România
Locul IV: Vodafone România
Locul V: Fondul Proprietatea
Locul VI:Nuclearelectrica
Locul VII:Hidroelectrica
Locul VIII: BRD Group Societe Generale
Locul IX: BCR
Locul X: Automobile Dacia


Premiul special "Cel mai mare retailer român" - Dedeman
Premiul special: "Compania cu cea mai mare creştere a valorii": LIDL România
Premiul special: "Compania cu cea mai mare investiţie în capacitatea de producţie": FORD România
Premiul special: "Cel mai valoros comerciant auto": PORSCHE Romania
Premiul special: "Încredere în industria românească": ROMET S.A. Buzau

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO