Eveniment

Exod din PNL: 10 primari liberali împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi au trecut de partea PSD-ului

Exod din PNL: 10 primari liberali împreună cu...

Autor: Alina Eftimie, Mediafax

05.03.2020, 16:45 1603

Preşedintele PSD Călăraşi a declarat, pentru MEDIAFAX, că 10 primari de la PNL au trecut la PSD. Tot la social-democraţi a trecut şi preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, care era la PNL.

Preşedintele PSD Călăraşi, Iulian Iacomi, a declarat că pe lângă cei 10 primari şi preşedintele CJ Călăraşi, PSD mai este în discuţii cu alţi patru edili, care doresc să treacă la social-democraţi. Iacomi spune că edilii au avut o colaborare bună cu social democraţii atunci când erau la guvernare şi i-au ajutat.

„Au venit 11, dar mai avem negocieri cu încă patru primari de la PNL care să vină către noi. Ei au apreciat foarte mult că au fost ajutaţi de guvernul PSD pe PNDL”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Iulian Iacomi, preşedintele PSD Călăraşi.

Potrivit acestuia, la Călăraşi au fost stabiliţi candidaţii pentru alegeri, în cadrul unei şedinţe la care au participat şi Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO