Eveniment

Explozie la un vapor de agrement, Costineşti. Un bărbat a fost rănit

Explozie la un vapor de agrement, Costineşti. Un bărbat...

Autor: Cătălin Legănel, Mediafax

26.08.2018, 14:54 802

Un bărbat a fost rănit duminică, la Costineşti, după ce, în timp ce se afla pe un vaporaş de agrement, o pompă a explodat. Victima a fost transportată la spital cu arsuri pe aproximativ o treime din suprafaţa corpului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, din primele informaţii explozia s-a produs la pompa de santină a vaporaşului.

O persoană, lucrător pe ambarcaţiunea respectivă, a fost rănită.

Victima a suferit arsuri de gradul 2 şi 3 pe aproximativ 30 la sută din suprafaţa corpului, fiind asistată, iniţial, la Punctul de prim ajutor de pe plaja din Costineşti. Bărbatul a fost apoi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Constanţa, urmând să se stabilească ulterior dacă va fi transferat la un spital din Bucureşti.

În momentul exploziei, la bordul vaporaşului, care face plimbări pe mare, nu se mai afla nicio altă persoană, vasul fiind oprit la mal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO