Eveniment

Fabrica Danone din Bucureşti trimite mai bine de 20% din producţie pe 13 pieţe din regiune. Colectăm 60 milioane de litri de lapte anual şi producem 1 milion de iaurturi zilnic

Fabrica Danone din Bucureşti trimite mai bine de 20% din...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

04.10.2019, 09:15 551

Grupul francez a deschis fabrica din Bucureşti în 1999, aceasta fiind fosta fabrică de lactate Mioriţa din cartierul Colentina.

Danone România, cel mai mare jucător de pe piaţa iaurturilor, trimite peste 20% din producţia fabricii din Bucureşti pe 13 pieţe precum Republica Moldova, ţările adriatice, Ungaria, Grecia, Cehia, Bulgaria, Spania, Franţa, Belgia, Marea Britanie, Italia, Slovacia şi Polonia.

„Fabrica din România este o bijuterie pentru businessul Danone de pe plan local pentru că peste 90% din laptele colectat vine de la fermieri români, avem o echipă de oameni care lucrează pentru această unitate de producţie şi deoarece este deschisă pentru vizitele copiilor, retailerilor, partenerilor. Colectăm 60 milioane de litri de lapte anual şi producem un milion de iaurturi zilnic“, a spus Natalia Gelshtein-Kiss, directorul general al Danone pentru România, Bulgaria şi ţările adriatice. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO