Eveniment

Fără milă: Două companii din România anunţă concedieri masive fix înainte de Sărbători

Fără milă: Două companii din România anunţă...

Autor: Raluca Lazaroi

29.11.2018, 10:58 6794

Două companii din Bistriţa-Năsăud - una care fabrică articole din sticlă şi alta cu profil textil - au anunţat Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă din judeţ că vor concedia colectiv 111 persoane, începând din luna decembrie, transmite corespondentul MEDIAFAX. 

Conform reprezentanţilor Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud, două companii din Bistriţa au anunţat concedieri colective pentru finalul acestui an, urmând să fie disponibilizare în total 111 persoane.

“La finalul anului 2018 avem anunţate disponibilizări colective de personal din partea a două firme din judeţul Bistriţa-Năsăud. O firmă cu obiect de activitate fabricarea sticlei şi a articolelor din sticlă din Bistriţa, firmă aflată în insolvenţă, care disponibilizează 96 de persoane dintr-un total de 96 persoane. A doua firmă are ca obiect de activitate fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, este din Sângeorz-Băi şi dintr-un total de 30 persoane disponibilizează 15”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud, Adina Preda.

În acest an, în Bistriţa-Năsăud a mai avut loc încă o concediere colectivă la o firmă de procesare a cărnii, care a disponibilizat colectiv 56% din angajaţi, respctiv 124 de persoane din cele 221.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO