Eveniment

Fără milă: Simona Halep a învins-o pe Irina Begu şi s-a calificat în finala turneului de la Shenzhen

Fără milă: Simona Halep a învins-o pe Irina Begu şi...

Autor: Denis Şchiopu

05.01.2018, 09:50 223

Partida a durat o oră şi 28 de minute. De-a lugnul întâlnirii, Halep a reuşit 15 lovituri direct câştigătoare şi a comis 15 erori neforţate, în timp ce Begu a avut 15 lovituri direct câştigătoare şi 23 de greşeli neprovocate.

A fost a şasea victorie obţinută de Halep în faţa Irinei Begu, în tot atâtea întâlniri directe în circuitul WTA.

"A fost un meci greu. Irina este o jucătoare puternică, iar în setul doi ea şi-a îmbunătăţit jocul. Eu am lovit, însă, mingea mai tare şi sunt mândră de victoria mea de astăzi. Este un sentiment minunat să fiu din nou în finală. Abia aştept să joc. Anul trecut, Siniakova m-a învins aici, iar să joc împotriva Mariei Şarapova este mereu o provocare", a afirmat Halep, care a câştigat turneul de la Shenzhen în 2015.

În cea de-a doua semifinală, rusoaica Maria Şarapova, locul 59 WTA, o va înfrunta, după ora 10:00, pe jucătoarea cehă Katerina Siniakova, cap de serie numărul şase şi locul 47 WTA.

Prezenţa în penultimul act al probei de simplu este premiată la turneul din China cu un cec de 43.663 de dolari şi 110 puncte WTA. Calificarea în finală este premiată cu 81.251 de dolari şi 180 de puncte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO