Eveniment

Farmaceutica Remedia dă cu capul de tavan la Bursă după ce operatorul de farmacii a anunţat că vrea să vândă întreaga reţea pentru cel puţin 5 mil. euro

Farmaceutica Remedia dă cu capul de tavan la Bursă...

Autor: Tibi Oprea

29.10.2019, 16:00 466

Acţiunile Farmaceutica Remedia (RMAH), companie care operează o reţea de 100 de farmacii, au crescut marţi la Bursa de la Bucureşti cu 15% după ce distribuitorul de medicamente a anunţat că vrea să identifice un potenţial cumpărator pentru întreaga reţea de farmacii sau o parte semnificativă din ea.

Potrivit convocatorului acţionarilor, transferul nu va putea avea loc pentru un preţ global mai mic de 5 milioane de euro fără TVA.

Propunerea pentru data de înregistrare este 20 decembrie 2019.

De la începutul anului, acţiunile RMAH înregistrează o scădere de 14,3% pe fondul unui rulaj de 185.000 lei, emitentul ajungând la 38,2 mil. lei capitalizare.

Compania este controlată de Valentin Norbert Ţăruş, cu o participaţie de 65,5%, în timp ce Ionica-Mirela Pavel deţine 24,2% din capitalul social.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO