Eveniment

FCSB- Sporting, războiul cifrelor. Cine câstigă diseară meciul anului pe hârtie?

FCSB- Sporting, războiul cifrelor. Cine câstigă...

Autor: Alex Ciutacu

23.08.2017, 18:15 217

Sumele investite în transferuri, precum şi valoarea totală de piaţă a unei echipe reprezintă indici care pot înclina balanţa într-o confruntare directă în fotbal. Cu o valoare ridicată raportată la România, cel mai scump jucător al FCSB este căpitanul Denis Alibec. Vezi cât costă jucătorii de la Sporting, potrivit transfermarkt.

Valoarea echipei FCSB este de 26,45 de milioane de euro, în timp ce valoarea totală a rivalei Sporting este de 194 de milioane de euro.

Căpitanul echipei FCSB, Denis Alibec, valorează 3 milioane de euro fiind cel mai scump jucător al echipei, pe când cei mai scumpi jucători de la Sporting sunt Adrien Silva, căpitanul echipei, cu o valoare de piaţă de 25 de milioane de euro şi  mijlocaşul defensiv William Carvalho cu o valoare tot de 25 de milioane de euro, acesta din urmă fiind accidentat. Un alt jucător valoros al echipei din Portugalia este extrema dreaptă Gelson Martins, în valoare de 20 de milioane de euro.

Printre alţi jucători valoroşi ai echipei FCSB se numără portarul Florin Niţă, 2 milioane de euro şi proaspătul venit Romario Benzar, fundaş dreapta, transferat de la FC Viitorul pentru suma de 1,2 milioane de euro. În present acesta valorează 2 milioane de euro.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO