Eveniment

Femeia jandarm a fost externată. A folosit ieşirea din spate şi nu a dat declaraţii

Femeia jandarm a fost externată. A folosit ieşirea din...

Autor: Daniela Timofti

14.08.2018, 12:42 179

Femeia jandarm care a fost lovită de mai mulţi protestatari la mitingul din 10 august a fost externată, marţi, de către medicii Spitalului Floreasca, ea folosind ieşirea din spate, fără a da declaraţii jurnaliştilor prezenţi la unitatea spitalicească.

Jandarmii au intervenit în forţă, în seara zilei de 10 august, cu gaze lacrimogene şi tunuri de apă, în Piaţa Victoria, pentru a dispersa protestatarii aflaţi în faţa sediului Executivului. În acea noapte, au fost rănite peste 400 de persoane, între care şi mai mulţi jandarmi. Unul dintre angajaţii Jandarmeriei, o femeie, a fost internată cu suspiciunea de fractură de coloană cervicală, potrivit spuselor reprezentanţilor instituţiei.

Ministrul Sănătăţii, însă, a subliniat, după ce a vizitat-o pe aceasta la spitalul Floreasca, faptul că femeia jandarm nu are coloana fracturată.

“Femeia jandarm este bine, s-a ridicat, a comunicat. Am vorbit cu cei doi jandarmi, printre care şi o domnişoară de 23 de ani care este bine. Era pansată, avea o arsură. (...) Nu are factură de coloană, nu este la Terapie Intensivă, e pe secţia de Chirurgie. (...) Am văzut imaginile, ei sunt bine, mă aşteptam la cu totul altceva”, a declarat, în 11 august, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, în cadrul unei vizite la Spitalul Floreasca.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO