Eveniment

Femeia suspectată că a comis crima de la metrou, audiată.Parchetul verifică mai multe apeluri la 112

Femeia suspectată că a comis crima de la metrou,...

Autor: Andreea Traicu, Mediafax

15.12.2017, 12:36 94

Magdalena Şerban, femeia acuzată că a ucis o tânără, împingând-o în faţa metroului, şi că ar încercat să omoare o altă fată, în aceeaşi manieră, a fost dusă de la Penitenciarul Jilava la Parchetul Capitalei pentru proceduri privind expertiza psihiatrică. Parchetul verifică mai multe apeluri la 112.

De la anunţul privind comiterea crimei de la metrou, mai multe persoane au apelat numărul de urgenţă 112, precizând că o cunosc pe suspectă. Anchetatorii verifică dacă printre apeluri sunt şi persoane care au fost la faţa locului în momentul în care au avut loc atacurile, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Magdalena Şerban este în arest preventiv la Spitalul Penitenciar Jilava, unde i se evaluează starea de sănătate.

Marţi, femeia a împins o tânără de 25 de ani în faţa metroului, la staţia Dristor 1, aceasta decedând în urma impactului.

Tot marţi, în jurul orei 19:54, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o altă fată spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul.

Directorul general al Poliţiei Capitalei, chestorul Nicu Dragoş, a declarat că instituţia pe care o conduce nu a fost informată de apelul la 112 legat de tentativa de omor de la staţia de metrou Costin Georgian. Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a sesizat parchetul în legătură cu operatorului 112.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO