Eveniment

Finala EUROVISION din această seară va fi transmisă în direct pe canalul oficial de YouTube

Finala EUROVISION din această seară va fi transmisă...

Autor: Monica Stoica

14.05.2016, 16:54 731

Canalul de YouTube unde puteţi urmări Finala Eurovision poate fi accesat la acest link: https://www.youtube.com/watch?v=no1v1-2HZ6g

Piesele care s-au calificat în finală au fost decise în urma voturilor telespectatorilor trimise prin SMS, dar şi în urma votului unui juriu de specialitate. Iată ţările participante la finala Eurovision din această ţară:

Primele zece ţări calificate pentru finala din 14 mai, în urma primei semifinale, care a avut loc marţi, 10 mai, sunt Azerbaidjan, Rusia, Olanda, Ungaria, Croaţia, Austria, Armenia, Cehia, Cipru şi Malta.

După semifinala a II-a, desfăşurată joi, următoarele zece ţări calificate, pentri a cânta în seara finalei Eurovision sunt Letonia, Georgia, Bulgaria, Australia, Ucraina, Serbia, Polonia, Israel, Lituania şi Belgia.

De asemenea, pentru finala Eurovision, au fost calificate din oficiu: Finlanda, Franta, Germania, Italia, Marea Britanie şi Suedia. Astfel, în finală vor intra în competiţie 26 de ţări.

Fanii vor urmări alături de milioanele de telespectatori din întreaga lume finala în care concurează 26 de ţări, un spectacol ce se anunţă grandios, ce se va desfăşura pe Globe Arena din Stockholm. La finalul transmisiunii în direct, toate prestaţiile din competiţie vor fi publicate pe canalul de YouTube al Eurovision.

Invitatul special de la Stockholm este starul pop Justin Timberlake, care a promis să facă atmosferă diseară, la finala Eurovision.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO