Eveniment

Firea, apel la ELCEN să deblocheze conturile RADET

Firea, apel la ELCEN să deblocheze conturile RADET

Autor: Cristi Citre

09.06.2016, 14:49 199

”Reprezentanţii RADET mi-au spus, şi fac şi eu apel în acest moment la ELCEN, să deblocheze din conturile lor care ştiţi că în acest moment sunt blocate, sumele necesare şi pentu reparaţiile RADET-ului. De ce? Pentru că dacă nu le eliberează în acest moment, pentru ca lucrările să se facă simultan, şi din partea RADET-ului, atunci înseamnă că până pe 26- 27 iunie vor fi revizii ELCEN, după care încep reparaţiile RADET. Asta înseamnă că ajungem în luna iulie fără apă caldă”, a declarat Gabriela Firea.

Primarul General ales a precizat că le-a mai spus atât celor de la RADET, cât şi celor de la ELCEN că nu este normal să închidă simultan două CET-uri pentru revizie. ”Am vorbit atât cu reprezentanţii RADET, cât şi cu cei de la ELCEN. Într-adevăr e o noutate pe care aş vrea să o semnalez şi anume că în premieră au fost închise două CET-uri pentru revizie, nu doar unul cum se proceda în verile anterioare. Practic şi CET Sud şi CET Grozăveşti sunt în acest moment închise pentru revizie de către ELCEN care aparţine de Ministerul Economiei", a susţinut Gabriela Firea.

Întrebată dacă va discuta despre această situaţie şi cu Primarul General interimar, Răzvan Sava, Firea a spus că nu mai are rost. ”Din câte am înţeles, de la jurişti, primarul interimar îşi încheie mandatul mâine de dimineaţă (vineri-nr.), prin urmare ce-aş mai putea să vorbesc? Dacă domnia sa vroia să facă ceva, o făcea până acuma”, a mai spus Gabriela Firea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO