Firma de audit şi consultanţă EY vrea să recruteze peste 150 de studenţi şi abolvenţi

6 feb 2018 Autor: Roxana Rosu

Firma de audit şi consultanţă fiscală EY România vrea să recruteze peste 150 de studenţi şi absolvenţi din întreaga ţară, care se vor alătura companiei în birourile din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Programul se derulează pe parcursul a patru luni şi reprezintă un program de inovare a procesului de recrutare. Compania caută să angajeze studenţi din ciclul universitar şi de masterat sau proaspăt absolvenţi din domeniul economic, juridic, dar şi tehnic.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.02.2018

 
Cuvinte cheie:
audit
, consultanţă
, EY
, vrea să recruteze peste 150 de studenţi şi abolvenţi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide