Eveniment

Fiscul isi trimite agentii in malluri, parcuri si gari

13.05.2009, 19:48 18

Cu trei zile inainte de expirarea termenului de depunere a declaratiilor de venit, Agentia Nationala de Administrare Fiscala a inceput o campanie prin care reaminteste contribuabililor care sunt modalitatile de transmitere a documentelor.
„Incepand de astazi (ieri - n.r.), Fiscul iese in strada pentru a le reaminti contribuabililor persoane fizice ca au obligatia, pana la 15 mai inclusiv, de a-si depune declaratiile de venit D200. Prin intermediul unor echipe de promoteri, Agentia Nationala de Administrare Fiscala le reaminteste contribuabililor care sunt modalitatile de depunere a acestor formulare: la sediul administratiilor fiscale, prin posta (scrisoare recomandata) sau online (pentru cei care detin certificate digitale)", a anuntat Fiscul. Pana in acest moment, doar 24% dintre contribuabilii care au obligatia de a depune fisele fiscale au facut acest lucru.
Fiscul a renuntat in acest an la sistemul de trimitere a declaratiilor de venit prin posta, lucru care, potrivit oficialilor institutiei, a condus la economii de 1,3 milioane de euro.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO