Eveniment

Florin Cîţu lansează un avertisment pentru managerii spitalelor: Terminaţi cu tergiversările. Dacă nu rezolvaţi problemele vin alţii

Florin Cîţu lansează un avertisment pentru managerii...

Autor: Andreea Tobias

30.09.2021, 15:25 95

Premierul Florin Cîţu a făcut un apel către managerii de spital şi şefii de secţii din spitale să termine „cu tergiversările” când e vorba despre mărirea numărului de paturi COVID. Dacă nu rezolvă problemele, pleacă şi vin alţii, spune prim-ministrul.

„Fac un apel la toţi managerii de spital şi şefii de secţie: să termine cu tergiversările şi de fiecare dată când este nevoie, să răspundă imediat la nevoile privind schimbarea unei secţii în secţie ATI”, a spus Florin Cîţu.

Premierul a remarcat că de fiecare dată managerii de spital sună ori preşedintele Consiliului Judeţean ori primarul, când e nevoie de schimbări legate de paturile COVID: „Nu! Sunt acolo să rezolve această problemă. Dacă nu rezolvă această problemă, pleacă şi vin alţii”.

Cîţu a spus că şefii spitalelor nu trebuie să ceară voie de la preşedintele Consiliului Judeţean ca să mărească numărul de paturi pe secţia ATI în situaţia în care e ţara acum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO