Eveniment

Florin Cîţu, preşedintele PNL, critică modul în care se fac controale la firme: „Eu nu sunt de acord cu aceste controale doar de ochii lumii pentru că au crescut preţurile nejustificat”

Florin Cîţu, preşedintele PNL, critică modul în care...

Autor: Petru Mazilu

15.03.2022, 18:33 469

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a criticat modul în care se fac controale la firmele acuzate că au mărit nejustificat preţurile. Sunt doar de ochii lumii, dacă vrea cineva să-şi facă campanie, eu nu sunt de acord, a spus Florin Cîţu.

Liderul PNL a criticat modul în care au fost făcute controale la agenţii economici care, potrivit inspectorilor, ar fi mărit nejustificat preţurile.

„Eu nu sunt de acord cu aceste controale doar de ochii lumii pentru că au crescut preţurile nejustificat, aşa spun cei care fac controale. Eu înţeleg să facă astfel de controale zilnic... au dat nişte amenzi, dar preţurile tot acolo sunt”, a explicat liderul PNL.

Florin Cîţu a lăsat să se înţeleagă că social-democraţii încearcă să puncteze la capitolul imagine în urma controalelor.

„Noi avem nevoie de aceste companii să plătească impozite, dacă mergem acum şi le omorâm pentru că vrea cineva să-şi facă campanie, eu nu sunt de acord”, a adăugat Cîţu.

Preşedintele PNL a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu liderul PSD, Marcel Ciolacu.

„Se comunică în coaliţie, acolo avem divergenţe”, a precizat Florin Cîţu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO