Eveniment

Florin Cîţu se compară din nou cu Superman, după ce a câştigat şefia PNL

Florin Cîţu se compară din nou cu Superman, după ce a...

Autor: Laura Buciu

25.09.2021, 21:02 88

Noul preşedinte al PNL, Florin Cîţu, a postat din nou, sâmbătă, imaginea editată în care apare costumat în Superman. El spune că i s-a părut amuzant şi totul este doar o glumă.

După ce a câştigat competiţia internă cu Ludovic Orban pentru şefia PNL, Florin Cîţu a postat din nou, pe Instagram, fotografia în care apare costumat în Superman.

El a fost întrebat, la Antena 3, de ce se crede Superman.

„Era o glumă (râde - n.r.). Eu sper că a fost o glumă apreciată. era doar o glumă, pentru că s-a făcut aşa de mult caz de acel filmuleţ. Era normal să revin astăzi cu acest lucru. A fost doar o glumă, sper că s-a înţeles că a fost doar o glumă şi nimic altceva”, a explicat preşedintele PNL.â

În 9 septembrie, Florin Cîţu a publicat un filmuleţ care îl înfăţişează ca având puterile lui Superman în timp ce salvează un avion de la prăbuşire, apoi „super-eroul” iese din ape şi rosteşte „Are you coming?” (Vii cu mine?). „Tehnologia asta”, a scris Cîţu peste videoclip.

Premierul Florin Cîţu este noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal. El l-a învins în competiţia internă pe Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedinte în funcţie. Cîţu a obţinut 60,2% din sufragii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO