Eveniment

Fondul de investiţii Roca spune că cele trei investiţii de 4,5 mil. euro valorează astăzi 13,5 mil. euro, după propria evaluare

Fondul de investiţii Roca spune că cele trei investiţii de 4,5 mil. euro valorează astăzi 13,5 mil. euro, după propria evaluare

Rudi Vizental, CEO a­l Roca Am pornit cu 4,5 mil. euro acum un an şi am avut o majorare de capital în septembrie-octombrie, când am ajuns la 13,5 mil. euro. Astăzi valoarea ROCA este de 21,9 mil. euro, o creştere cu 65% a valorii portofoliului. Practic, am investit 4,6 mil. euro în trei tranzacţii, iar randamentul pe banii investiţi a fost de 340%. Cifrele sunt bune, dar confirmarea soluţiei este peste, pentru că vorbim de o soluţie pe termen lung.

Autor: Răzvan Botea

12.04.2019, 00:07 873

Roca este o soluţie dedicată IMM-urilor din aproape orice domeniu de activitate care are un business funcţional, operaţional profitabil şi scalabil, cu posibilităţi de digitalizare şi export.

ROCA, platformă de investiţii şi mana­gement dedicată companiilor româ­neşti aflate în impas, a înregistrat în primul an de activitate un randament pe sumele investite de 340%, afirmă acţio­narii.

Astfel, valoarea companiei a ajuns la 21,9 mil. euro, o creştere de peste 60% faţă de valoarea ini­ţială, a spus Rudi Vizental, CEO-ul Roca, în cadrul unui eveniment organizat de companie. Acestea sunt evaluări făcute de Roca şi nu sume obţinute din tranzacţii.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO