Eveniment

Fosta realizatoare TV Elena Lasconi a câştigat alegerile locale pentru Primăria din Câmpulung Muscel. Cine e Elena Lasconi

Fosta realizatoare TV Elena Lasconi a câştigat...

Autor: Miruna Diaconu

28.09.2020, 14:25 2356

Candidata USR la Primăria din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a câştigat alegerile locale pentru Primăria oraşului. Câştigarea alegerilor pentru Primăria din Câmpulung Muscel de către candidata USR a este una dintre surprizele acestir alegeri, dar cine este Elena Lasconi?

@ În vârstă de 48 de ani, Elena Lasconi s-a născut la Haţeg, în judeţul Hunedoara, iar timp de 25 de ani a lurcat la PROTV.

@ Între 1994 şi 1996, Elena Lasconi a fost şef de cabinet în Parlamentul României, unde s-a ocupat de problemele din domeniul administrativ, social şi juridic.

@ În perioada 1996-2020, Elena Lasconi a fost jurnalistă la postul de televiziune ProTv. Ca jurnalist, Lasconi a desfăşurat activităţi precum documentare ştiri, reportaje, campanii, filmări pe teren, redactare ştiri, reportaje, campanii, participare la editări de imagini şi prezentări.

@ În ceea ce priveşte studiile urmate, Lasconi a urmat cursuri precum absorbţie, legislaţie, reglementări Fonduri europene în ţară şi la Bruxelles. Are evaluator de competenţe profesionale eliberat de Centrul Naţional de Formare şi Perfecţionare a Antreprenorilor.

@ De asemenea, Elena Lasconi este economist licenţiat al ASE Bucureşti în profilul economic Managementul Turismului şi Comerţului. A absolvit şcoala de televiziune de la BBC.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO