Eveniment

Fostul ofiţer din MAI, care a minţit că nu a călătorit în străinătate şi a infectat mai multe persoane cu COVID-19, a fost externat

Fostul ofiţer din MAI, care a minţit că nu a...

Autor: Adrian Bujoaică

06.04.2020, 11:30 5078

Fostul ofiţer mai care a minţit că nu a călătorit în străinătate şi care a infectat zeci de persoane cu COVID-19 a fost externat, confrom unor surse. Bărbatul nu le-a spus, iniţial, autorităţilor că a călătorit în Israel.

Conform unor surse, fostul ofiţer MAI care a infectat zeci de persoane cu COVID-19 a fost externat.

Bărbatul a fost internat iniţial la Spitalul de Urgenţă „Dimitrie Gerota", unitate medicală care a intrat în carantină totală.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, săptămâna trecută, că în spital a fost făcută dezinfectarea şi igienizarea iar activitatea a fost reluată. Cu toate astea, spitalul nu primeşte noi pacienţi deocamdată.

Bărbatul nu a declarat, iniţial, că a călătorit în străinătate, iar ulterior, autorităţile au stabilit că el s-a întors din Israel la finalul lunii februarie.

Fostul ofiţer MAI are deschis pe numele său un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce ar fi infectat zeci de persoane, pacienţi şi cadre medicale de la Spitalul de urgenţă „Dimitrie Gerota".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO