Eveniment

Fostul principe Nicolae: Casa Regală nu a confirmat participarea la nuntă

Fostul principe Nicolae: Casa Regală nu a confirmat...

Autor: Laura Petrescu

16.09.2018, 13:52 1254

Fostul principe Nicolae declară, referitor la faptul că participarea Casei Regale la nunta sa nu a fost confirmată, că încă mai este timp. Întrebat despre luna de miere, nepotului Regelui Mihai spune că este posibil să meargă, anul viitor, în America de Sud.  

Întrebat, duminică, de corespondentul MEDIAFAX, ce poate să spună despre nuntă, fostul principe Nicolae a răspuns: ”Da, mai avem puţin şi abia aşteptăm. Aproape totul este pus la punct. Sunt foarte fericit să fiu aici, la Sinaia, şi să facem nunta aici”.

Fostul principe Nicolae a spus că are peste 200 de invitaţi şi că în ultimele zile a primit mai multe confirmări.

Întrebat despre absenţa Casei Regale a României de la nuntă, nepotului Regelui Mihai a spus: ”De la Casa Regală a României din păcate nu am avut nicio confirmare încă, dar mai avem timp”.

Totodată, fostul principe a declarat că încă nu are emoţii, dar este sigur că acestea vor începe de săptămâna viitoare, dar până la urmă ”totul va fi foarte ok şi foarte frumos”.

Despre nuntă, fostul principe a afirmat că aceasta va fi, la biserică, una tradiţională, iar recepţia, seara, va fi ”mai formală, protocolară”.

Întrebat, de asemenea, dacă au ales o destinaţie pentru luna de miere, fostul principe a răspuns: ”Nu încă, poate o să aşteptăm până la anul şi să mergem în America de Sud, dar încă nu este stabilit”.

Surse apropiate nepotului Regelui Mihai declarau că invitaţia trimisă de fostul principe Nicolae Casei Regale a fost înapoiată nedeschisă.

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, se căsătoreşte cu Alina Binder în 30 septembrie, petrecerea urmând să aibă loc la Cazinoul din Sinaia. Cei doi vor pleca de la biserică în caleaşcă, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu zeci de ani, la nunta principesei Ileana, fiica Regelui Ferdinand.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO