Eveniment

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu: Un vis urât este pe cale să devină realitate. Finala Klaus-Barna

Codrin Stefanescu da de pamant in Cex

Autor: Departamentul Politic

23.07.2019, 11:21 246

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu i-a îndemnat pe colegii din CEx să se trezească la realitate, în contextul în care o finală între Klaus Iohannis şi Dan Barna la prezidenţiale este pe cale să se contureze.

„Un vis urât e pe cale să devină realitate. Finala Klaus-Barna! Iar noi cei din PSD să fim nevoiţi să alegem răul cel mic! Un adevărat cosmar. Treziţi-vă, dragi colegi din Cex!”, a scris Codrin Ştefănescu, marţi, pe Facebook.

Reacţia vine în contextul în care social-democraţii s-au reunit marţi la Parlament, în Birou Politic Naţional, pentru a-şi alege candidatul la prezidenţiale, urmând ca propunerea să fie validată în CEx. În cursa internă au rămas oficial Liviu Pleşoianu şi Şerban Nicolae, însă nici Viorica Dăncilă sau Gabriela Firea nu exclud o candidatură.

Alianţa USR-PLUS a stabilit, în urma unor negocieri interne, ca Dan Barna să fie candidatul alianţei la prezidenţiale, iar pentru funcţia de premier l-au validat pe Dacian Cioloş. Anunţul a fost făcut, duminică, de cei doi lideri ai Alianţei 2020.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO