Eveniment

FOTO | Ryan Reynolds a scris un mesaj emoţionant în memoria cascadorului care şi-a pierdut viaţa, luni, pe platourile de filmare pentru ”Deadpool 2”

FOTO | Ryan Reynolds a scris un mesaj emoţionant în...

Autor: Mediafax

15.08.2017, 10:30 1869

Actorul Ryan Reynolds a adus un omagiu cascadorului ucis în timp ce filma pelicula "Deadpool 2" în Vancouver, scrie Telegraph.

Un pilot cascador de sex feminin şi-a pierdut viaţa pe platourile de filmare a peliculei ”Deadpool 2”, în timp ce filma o cascadorie pe motocicletă, scrie Telegraph.

Potrivit martorilor, motocicleta a ieşit de pe traseu şi s-a izbit de geamul unei clădiri. Numele cascadorului nu a fost făcut cunoscut până la acest moment.

Ryan Reynolds, vedeta filmului de acţiune, a transmis un mesaj emoţionant pe o platformă de socializare, prin care şi-a exprimat regretul pentru cele întâmplate.

”Astăzi, în mod tragic am pierdut un membru al echipei în timp ce filmam pentru pelicula Deadpool 2. Suntem îndureraţi, şocaţi şi devastaţi..însă suntem conştienţi că durerea noatră nu se apropie de cea a familiei. Inima mea se îndreaptă către ei, la fel şi cea a colegilor care au lucrat cu ea”, a scris Reynolds.

Un martor ocular a dat o descriere grafică a accidentului.

"Ea a pierdut foarte repede controlul, s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă, era în plină accelerare şi apoi a intrat într-o clădire", a declarat Nathan Kramchynski, care lucrează la etajul şapte al unei clădiri de birouri din apropiere.

Citiţi continuarea pe mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO