Eveniment

Fraţii Negoiţă transformă hotelul Rin Grand în bloc de locuinţe. Cât costă apartamentele

Autor: Simona SIMIONESCU

27.11.2010, 09:32 149

După ce recent au anunţat că vor transforma în locuinţe mai binede jumătate din camerele Rin Grand Hotel, din cauza scăderiiîncasărilor, proprietarii celui mai mare hotel din Europa austabilit şi preţurile cu care vor vinde apartamentele, scrieGândul.

Ionuţ Negoiţă, managerul hotelului pe care îl deţine împreună cufratele său, Robert Negoiţă, spune că cel mai ieftin apartament -cel cu două camere - va costa 49.000 de euro, iar preţurile vorajunge la 91.000 de euro, în cazul locuinţelor cu patru camere,adică în jur de 800-900 de euro/mp.

"Primele apartamente vor fi livrate pe piaţă în februarie-martie2011, urmând ca transformarea celor 800 de camere de hotel în330-350 de apartamente să se finalizeze la sfârşitul anului viitorsau cel mult la jumătatea anului 2012, după o investiţie de câtevamilioane de euro", a declarat pentru gândul Ionuţ Negoiţă. El spunecă deşi ideea de a locui într-un hotel pare atipică, viitoriilocatari - probabil angajaţi în multinaţionale, familii tinere darşi studenţi - vor avea o serie de avantaje, fără a fi deranjaţi declienţii hotelului, pentru că vor exista intrări separate.

Astfel, cei care vor locui în Rin Grand Hotel, ca proprietarisau cu chirie, vor avea acces şi la serviciile hoteliere, gen spa,centru comercial, parcare supraetajată, restaurant, dar şi roomservice, curăţenie şi spălătorie. "Mă gândesc şi la o variantă decantină, de restaurant cu preţuri foarte bune. De altfel, toateaceste servicii menţionate vor avea tarife mai mici decât cele depe piaţă, datorită volumului mare pe care îl rulăm", explicămanagerul hotelului. Citiţi mai multe pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO