Eveniment

Funcţia primită de Olguţa Vasilescu, după ce a fost refuzată în repetate rânduri de preşedintele Iohannis: îl va înlocui pe Mircea Drăghici în funcţia de secretar al Camerei

Funcţia primită de Olguţa Vasilescu, după ce a fost...

Autor: Catalina Iordache

04.03.2019, 13:27 2201

Deputatul PSD Mircea Drăghici a demisionat din funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor, decizia care va fi votată luni în Biroul Permanent. Noua propunere a social-democraţilor va fi Lia Olguţa Vasilescu, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Mircea Drăghici a fost propus de PSD secretar al Camerei Deputaţilor în septembrie 2018. Anterior, deputatul PSD a fost chestor al forului legislativ.

Lia Olguţa Vasilescu va fi, de asemenea, consilier onorific al prim-ministrului pe probleme de infrastructură, pentru a realiza obiectivele promise în campania electorală, după cum a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, duminică.

Vasilescu a fost ministru al Muncii în guvernarea PSD şi ulterior a fost propusă la ministerul Dezvoltării. După ce a fost respinsă de preşedintele Klaus Iohannis, Vasilescu a devenit propunerea pentru portofoliul de la Transporturi. A fost însă refuzată în mod repetat de şeful statului. De asemenea, şi Drăghici a fost propus pentru funcţia de ministru al Transporturilor, însă s-a retras după ce şeful statului a refuzat să dea un răsouns după mai multe refuzuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO