Eveniment

​Fundaţia Superbet continuă parteneriatul cu Fundaţia Renaşterea prin organizarea cursei Race for Cure dedicată sănătăţii femeii

​Fundaţia Superbet continuă parteneriatul cu...

Autor: Miruna Diaconu

07.06.2023, 19:36 129

Fundaţia Superbet continuă parteneriatul pentru al patrulea an cu Fundaţia Renaşterea prin organizarea cursei Race for Cure dedicată sănătăţii femeii. Cursa este un eveniment de conştientizare a riscurilor legate de cancerul de col uterin, de promovare a prevenţiei şi de strângere de fonduri pentru a ajuta femeile din Romania să aibă acces la investigaţii şi tratamente de prevenire şi combatere a cancerului de sân şi de col uterin. 

„Pentru al patrulea an consecutiv, susţinem una dintre cele mai vizibile campanii dedicate sănătăţii femeii. Prevenţia este mesajul cheie şi calea pentru a preveni mii de decese cauzate de cancer. Avem acum la dispoziţie programe moderne de mamografie ce pot reduce mortalitatea prin cancer de sân cu peste 40%. Mă implic în fiecare an ca femeie şi ca medic, ca formaţie profesională, cu convingerea că an de an reuşim prin acest eveniment să salvăm vieţi ”, a spus Augusta Dragic.

Race for the Cure este cea mai mare cursa internaţională destinată promovării sănătăţii şi luptei împotriva cancerului de sân. Aflat la a noua ediţie in ţara noastră, Race for the Cure aliniază România la linia de start a Europei în cursa pentru prevenirea şi combaterea cancerului la femei.

​​

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO