Eveniment

Fundaţia Ţiriac extinde bugetul de donaţii şi vrea să reconstruiască un sat din Turcia afectat de cutremurele devastatoare

Articol cu conţinut publicitar

Fundaţia Ţiriac extinde bugetul de donaţii şi vrea...
10.02.2023, 20:48 157

Fundaţia Ţiriac a decis să extindă bugetul de donaţii pentru 2023, având în vedere catastrofa care a lovit Turcia – informaţia a apărut pe contul de Instagram al lui Ion Alexandru Ţiriac, fiul lui Ion Ţiriac. 

Ion Alexandru Ţiriac a subliniat că Fundaţia va continua cei 30 de ani în care a susţinut neîntrerupt România şi în plus, boardul a decis să ajute la reconstrucţia unui sat afectat de cutremurele recente. 

“Rămânem concentraţi pe direcţionarea unui procent considerabil din veniturile anuale cauzelor din România, dar câteodată fraţii şi surorile noastre din alte ţări au nevoi urgente care nu suportă amânare. În faţa tragediilor, mijloacele financiare nu vor fi niciodată un obstacol în calea cauzei noastre. Gândurile, rugăciunile şi banii necesari sunt pe drum spre ei”, a scris Ion Alexandru Ţiriac. 

Decizia Fundaţiei vine după ce Turcia a fost lovită de două cutremure devastatoare, care au făcut peste 23.000 de victime. Salvatorii încă mai caută supravieţuitori printre dărâmături. Zeci de mii de oameni petrec acum nopţile geroase în adăposturi improvizate, după ce şi-au pierdut casele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO