Eveniment

Gabriela Firea a anunţat în BPN al PSD că îşi retrage candidatura la prezidenţiale

Gabriela Firea a anunţat în BPN al PSD că îşi...

Autor: Ana Petrescu

23.07.2019, 11:48 2291

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea şi-a anunţat colegii în Biroul Permanent Naţional al PSD că îşi retrage candidatura la alegerile prezidenţiale, au declarat surse din partid, pentru MEDIAFAX.

Gabriela Firea a declarat înaintea reuninilor social-democraţilor că va respecta decizia colegilor din partid cu privire la desemnarea candidatului la prezidenţialele din toamnă şi că aceştia îşi vor asuma rezultatul scrutinului. Ea a mai spus că unii colegi au considerat-o ca fiind varianta mai bună la alegeri.

Totodată, edilul Capitalei a declarat că „dragoste cu de-a sila nu se poate” în contextul alegerii unei alte opţiuni de candidat la alegerile din toamnă.

Social-democraţii se reunesc, marţi, în Birou Politic Naţional, pentru a-şi alege candidatul la prezidenţiale, urmând ca propunerea să fie validată în Comitetul Executiv Naţional. Anterior, atât Gabriela Firea cât şi Viorica Dăncilă şi-au anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale.

Iniţial, şi Eugen Teodorovici precum şi Mihai Fifor au anunţat că vor să candideze pentru Palatul Cotroceni, dar ulterior şi-au retras candidaturile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO