• Leu / EUR4.9429
  • Leu / GBP5.8083
  • Leu / USD4.6098
Eveniment

Gabriela Firea: Voi reacţiona mereu în faţa minciunii. Asfaltăm Prelungirea Ghencea

Gabriela Firea: Voi reacţiona mereu în faţa minciunii. Asfaltăm Prelungirea Ghencea

Autor: Gabriel Pecheanu, Mediafax

24.06.2020, 14:26 4888

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat un clip video din care reiese că se asfaltează Prelungirea Ghencea. „Voi reacţiona mereu în faţa minciunii”, a spus ea, după ce fostul consilier general Ciprian Ciucu acuzase abandonarea acestui şantier.

„Asfaltăm în Prelungirea Ghencea. Un proiect aşteptat de 20 de ani de locuitorii de zonă este o realitate! Fix astăzi, un reprezentant al opoziţiei minte! Un politician din <generaţia nouă>, care a abandonat postul în care l-au trimis bucureştenii pentru o funcţie guvernamentală, spune că pe acest şantier nu se lucrează. Ei bine, imaginile vorbesc de la sine şi vă las pe dumneavoastră să trageţi concluziile! Las faptele să vorbească, dar voi reacţiona mereu în faţa minciunii”, a scris pe Facbook Gabriela Firea.

Ea precizează că la proiectul de Supralărgire a Bulevardului Prelungirea Ghencea lucrează Trustul de Clădiri Metropolitane şi Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje, iar dirigenţia de şantier este asigurată de Compania Municipală Dezvoltare Durabilă.

„Şantierul a început în toamna anului trecut şi trebuie să fie gata anul viitor. Costul total al lucrărilor se ridică la 122 de milioane de euro. Finalizarea Pasajului de la Domneşti, lucrare a Ministerului Transporturilor, este vitală pentru modernizarea acestei artere de circulaţie. Lărgirea executată de Primăria Capitalei se termină cu aproximativ 500 de metri înainte de Centura Bucureşti, la solicitarea Ministerului Transporturilor. Primăria Capitalei a pus la dispoziţia CNAIR, încă din anul 2018, toată documentaţia proiectului de lărgire”, a conchis primarul general al Capitalei.

Fostul consilier general Ciprian Ciucu postase fotografii din care reieşea că şantierul din Prelungirea Ghencea este abandonat.

„Stilul acesta de a minţi oamenii e fabulos. PSD/Firea deschide şantiere ca să arate, chipurile, că muncesc. Apoi le lasă aşa cu anii. Aşa a făcut şi la pasajul Doamna Ghica, aşa fac acum şi la Prelungirea Ghencea. Dă comunicat, pune poze cu santierul, apoi aşa rămâne. Aici nu au mai avansat lucrările de atunci. Oamenii rămân cu şantierul, cu praful. Başca, e o mare minciună, lucrările sunt doar pe un ciot, nu pe toată Prelungirea Ghencea”, a scris pe pagina sa de Facebook Ciucu.

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9429
Diferență: 0,0121
Ieri: 4.9423
Azi: 4.6098
Diferență: -0,2078
Ieri: 4.6194
Azi: 5.8083
Diferență: -0,1942
Ieri: 5.8196
Azi: 4.8066
Diferență: -0,0852
Ieri: 4.8107