Eveniment

Gabriela Firea vorbeşte despre o potenţială înlăturare a sa din PSD: Dragnea nu va convoca CEx decât atunci când va avea voturile necesare îndepărtării mele

Gabriela Firea vorbeşte despre o potenţială...

Autor: Ionel Dancu

16.11.2018, 12:52 589

Gabriela Firea a declarat că este convinsă că Comitetul Executiv PSD va fi convocat atunci când Liviu Dragnea va avea toate voturile necesare îndepărtării sale de la funcţiile de conducere din partid, subliniind că au fost chemaţi mai mulţi colegi de liderul PSD în acest scop. 

„Au fost chemaţi mai mulţi colegi la domnul Dragnea. Înţeleg că 70% din timpul său îl alocă Gabrielei Firea. Are timp să se întâlnească şi îi cheme pe parlamentari, pe primarii din Ilfov. În CEx voi fi criticată, eventual cineva va propune şi se va vota. E previzbil. (...) Sunt convinsă că nu va convoca CEx decât atunci când va avea voturile necesare îndepărtării mele”, a declarat Gabriela Firea.

Firea a mai spus că îşi aşteaptă sentinţa „cu demnitate şi capul sus” şi că a intrat în PSD ca simplu membru de partid.

În ultima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD, social democraţii au votat excluderea lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri, la Parlament, că senatorului PSD Ecaterina Andronescu i-a fost promisă susţinerea pentru preluarea conducerii organizaţiei social-democrate din Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO