• Leu / EUR4.9297
  • Leu / GBP5.7419
  • Leu / USD4.6851
Eveniment

Gabrriela Firea, confirmată cu Covid: Forma este una uşoară şi aşa sper să rămână

Gabrriela Firea, confirmată cu Covid: Forma este una uşoară şi aşa sper să rămână

Autor: Cosmin Pirv

20.10.2021, 09:48 81

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a anunţat miercuri dimineaţa că a fost confimată cu Covid.

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea spune că a făcut în urmă cu trei săptămâni a treia doză de vaccin.

„Absentez motivat de la dezbaterea şi votul de azi din Parlament asupra programului guvernamental şi listei miniştrilor premierului desemnat Dacian Cioloş. Deşi chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una uşoară şi aşa sper să rămână. Toţi din casă suntem vaccinaţi cu 3 doze : soţul, mama, apropiaţii dar acum suntem pozitivi. Ştiam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Ea spune că nu este în măsură să dea sfaturi, recomandări sau îndemnuri şi că este împotriva constrângerilor abuzive.

„Vă rog doar să vă gândiţi, să vă sfătuiţi cu cei în care aveţi încredere, să citiţi şi să luaţi cea mai corectă decizie în această perioadă grea. În faţa bolii, toţi suntem egali. Exact ca în faţa lui Dumnezeu. De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a îngăduit descoperirea, de către lumea ştiinţifică, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectaţi…”, a mai scris Firea pe reţeaua de socializare.

Vicepreşedintele PSD susţine că în România nimeni nu a pregătit valul 4.

„Ce-aş fi spus azi de la tribuna Parlamentului, dacă puteam participa la şedinţa comună? Că este mare păcat pentru eforturile făcute anul trecut de către toţi românii, în lupta cu pandemia. Că s-a compromis aproape toată munca, pentru două luni de vară în care nimeni, dar nimeni dintre cei care aveau puterea deciziei nu a pregătit valul 4. Se ştia că vine. Peste tot în lume s-au luat măsuri, s-au făcut stocuri de medicamente - şi pentru spitale, pentru formele severe, şi pentru farmacii, accesibile bolnavilor cu forme uşoare şi medii -, s-au dotat secţiile ATI, s-au făcut campanii de explicare a vaccinării, a fost o muncă de echipă: guvernanţi-cetăţeni, care acum dă roade. Puţine îmbolnăviri, puţine cazuri grave. Noi suntem din nou fruntaşi în topurile negative, pentru că am avut a vară de inconştienţă politică şi administrativă”, susţine Gabriela Firea.

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9297
Diferență: 0,2297
Ieri:
Azi: 4.6851
Diferență: -1,1228
Ieri:
Azi: 5.7419
Diferență: 0,8536
Ieri:
Azi: 5.0142
Diferență: 0,5051
Ieri: